Скопје

Без вода дел од Карпош

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување денеска (петок) поради дефект на шибер од ф – 100 мм на ул. Јуриј Гагарин бр.20б, во периодот од 09.00 часот па се до отстранување на дефектот без вода ќе останат корисниците од улиците Струшка, Мокра и Кораб, како и дел од корисниците од улиците Јуриј Гагарин и Козле. (општина Карпош)

На почеток