Коментари

Димоски за изјавата на Габер Дамјановска: Зачудува како изметот секогаш испливува на површина

Адвокатот Војо Димоски на свој начин ја коментира изјавата на директорката на Академијата Габер Дамјановска која изрази зачуденост поради жигосувањето поради нечија семејна припадност:

„Зачудува како изметот секогаш испливува на површината, ама познавачите на физиката знаат дека тоа е поради неговата помала специфична тежина!“, коментира Димоски.

На почеток