Македонија

(ВИДЕО) Нова гатанка за Артан Груби

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски денеска продолжи со прозивање на вицепремиерот Артан Груби со нова гатанка.

Денеска Стоилковски кажуваше гатанка пред зградата на Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците.

„Апашлукот му го вардат Владата и солар-аргат.
Провизии на лист шпартан, пресметува везден
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ “, гласи гатанката на Стоилковски.

На почеток