Скопје

Без вода улица во Центар

Денеска поради дефект на приклучна цевка Ф-80мм на ул.„Мајаковски“ 7 во Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улица „Мајаковски“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до санирање на дефектот.

На почеток