Скопје

Без струја дел од Карпош, Чаир и Илинден

Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска (02.03.2023) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 07:30 до 14:00 часот, корисниците од ул.Никола Парапунов – зградите околу Телма телевизија, Тинекс маркет, Шартекс, Француско интернационално училиште EFIS и околните корисници (општина Карпош)

– во периодот од 08:30 до 11:00 часот, дел од ул.Никола Грчето, дел од Ул.Аугуст Цесарец, дел од ул.Методија Митевски и Градинката Снежана (општина Чаир)

-во период од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул. Серава, ул.138, ул. Дримкол, ул.Кумбара, ул.Места (општина Чаир)

-во период од 09:30 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул. 1, ул.2 и ул. 532 село Кадино (општина Илинден).

На почеток