Скопје

(ВИДЕО) Со автомобил влечат коњ по улица во Скопје

Коњ бил влечен за возило во Скопје, објави Макфакс. Од снимката се гледа како животното паѓа откако автомобилот за кој е врзан вози брзо за да не направи гужва во сообраќајот. За момент, коњот паѓа, по што возилото застанува, а од него излегуваат тројца луѓе за да го кренат, по што продолжуваат да го влечат.

Објавувачот посочува дека случајот е пријавен и во полиција.

На почеток