Охрид

Нова водоводна линија на улица „Пирин Планина“ во Охрид

Екипите на ЈП „Водовод“ Охрид започнаа со изведба на нова водоводна линија на улица „Пирин Планина“.

Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, ќе се поставува цевковод од полиетиленски материјал, со профил ф90 мм, во должина од 178 метри.

На почеток