Скопје

(ВИДЕО) Прокисна покривот на Правниот факултет во Скопје

Прокисна покривот на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје.

На социјалните мрежи беше објавено видео од „Студентска револуција“ на кое се гледа дека поради дождовите вчера прокисна покривот на факултетот.

На почеток