Скопје

Гужва на неколку булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж:
-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,
-мост Близнак кон бул. Киро Глигоров,
-бул. Свети Климент Охридски кон к-ца со ул. Свети Кирил и Методиј,
-ул. 11 Октомври кон Центар,
-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска.

На почеток