Македонија

Три лица каснати од кучиња скитиници

На 03.03.2023 во 18.20 часот во Полициската станица Аеродром, О.Т.(42) од с.Љубанци, скопско, пријавила дека на бул.„Трета македонска бригада“ во Скопје нејзината малолетна ќерка била касната од куче скитник.

На 03.03.2023 во 16.00 часот во Полициската станица Ѓорче Петров, И.Г.(36) од Скопје пријавила дека на ул.„Војвода Васил Чакаларов“ била касната од куче скитник.

На 03.03.2023 во 10.30 часот во Полициската станица Прилеп, Г.М.(60) од Прилеп пријавила дека на ул„Л.Лапецот“ во Прилеп била касната од куче скитник.

На почеток