Скопје

Без струја дел од Чучер Сандево и Сарај

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (понеделник) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08:30 до 14:30 часот, корисниците на деловните објекти околу казино Кинг, Еуро Бетон Глуво Бразда – на Качанички Пат (општина Чучер Сандево)

– во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од село Глумово, село Шишево и населба Матка (општина Сарај)

На почеток