Скопје

Престрелка помеѓу две криминални групи во Скопје, две лица загинаа

Престрелка помеѓу две криминални групи заврши со две убиени лица. Ова се случило вечерва пред кафулињата во Старата скопска чаршија. Местото е обезбедено со неколку полициски екипи и десетици службеници. Пристапот е ограничен.

Сите информации се неофицијални, а од МВР велат дека се проверуваат сите детали.

Повеќе детали наскоро.

На почеток