Скопје

Без струја дел од Карпош и Чучер Сандево

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (вторник) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 08.00 до 14.00 часот, објектот на железничката станица во Ѓорче Петров, а можен е и краток прекин во истиот временски интервал кај корисниците во селата Злокуќани и Бардовци. (општина Карпош)

– во периодот од 09.30 до 13.00 часот, дел од корисниците од ул. Ловќенска – крак 9, како и корисниците од ул. Ловќенска – крак 15. (општина Карпош).

– во периодот од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од дел од с.Мирковци. (општина Чучер Сандево)

На почеток