Скопје

Метеж на неколку булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови повеќе возила се забележува долж:
-ул. Димитрије Чуповски кон к-ца со бул.Свети Климент Охридски,
-ул. 11 Октомври кон Центар,
-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска
-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет.

На почеток