Скопје

Метеж на овие булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови повеќе возила се забележува долж:
-бул. Александар Македонски кон клучката Континентал,
-ул. 11 Октомври кон Центар,
-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска
-бул.Свети Климент Охридски кон Водњанска.

На почеток