Коментари

„Милион евра фрлени за хонорари во фонд за иновации, луѓе умираат дур ние ја храниме армијата на СДСМ“, вели Божиновски

Божидар Божиновски објави статус на социјалните мрежи во кој вели дека Фонд за иновации дал милион евра за хонорари, а половина од нив отишле кај Груби.

„Милион евра фрлени за хонорари во фонд за иновации, пола милион кај Груби, којзнае колку од владата (пуштија список, ги знаете).

Ете ги парите за лек на болни деца, за Трикафта. Луѓе умираат дур ние ја храниме армијата ан*лни алпинисти на СДСМ“, вели Божиновски.

На почеток