Скопје

Денес без вода улица во Карпош

Од ЈП Водовод и канализација добивме известување денеска (петок), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул Јури Гагарин крак4 и крак6 о Карпош во период од 09 00 часот до завршување на дефектот.

На почеток