Скопје

Без струја дел од Карпош

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (вторник) без електрична енергија ќе останат:

– Во периодот од 09:00 до 13:00 часот, дел од корисниците на улива Струшка (општина Карпош).

На почеток