Скопје

Без вода улица во Бутел

Од ЈП Водовод и Канализација добивме известување дека денеска (вторник) поради уличен дефект ф 400 мм на ул.Бутелска 2а, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Бутелска од 09:00 часот до завршување. (општина Бутел).

На почеток