Скопје

Без вода дел од Крпош

Без вода денеска же останат неколку улици во Карпош, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Прекинато водоснабдување денеска од 9 часот до завршувањето со интервенцијата ќе имаат корисниците од улица „Букурешка“, како и делови од улиците „Париска“ и „Прашка“ во Карпош.

На почеток