Скопје

Без струја дел од Ѓорче Петров

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (четврток) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09.00 до 15.00 часот, корисниците од викенд населбата Кучково, корисниците од село Грачани како и објектот на караулата Чашка. (општина Ѓорче Петров)

– во периодот од 09.30 до 13.30 часот, корисниците од ул. Рафаел Батино. (општина Ѓорче Петров).

На почеток