Скопје

Украден дел од споменикот на Орце Николов во Градски парк

Полицијата соопшти дека е украден дел од споменикот на Орце Николов во Градскиот парк во Скопје.

Случајот е пријавен вчера утрото околу 09.30 часот. Полицијата преземаат мерки за расчистување на случајот. И во минатото имаше оштетување на бисти во Градскиот парк.

На почеток