Скопје

Метеж на овие булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови повеќе возила се забележува долж:
-ул. 11 Октомври кон Центар и обратно,
-бул. Кочо Рацин кон ул. 11 Октомври,
-бул. Србија кон мост Близнак,
-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,
-ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров,
-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-бул.Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска и обратно,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска
-бул.3та Македонска бригада кон ул. Пролет.

На почеток