Скопје

Дел од Аеродром, Карпош и Илинден денеска без струја

Регионалниот центар за управување со кризи Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија, ги известува граѓаните дека:

Поради планирани технички интервенции во електродистрибутивнта мрежа денеска (20.03.2023 година), без ел. енергија ќе останат следните корисници:

– Во период од 12,00ч до 16,00ч дел од ул. Благоја Гојан бр.5 (о. Аеродром)

– Од 08,00ч до 16,00ч дел од ул. 1 мв Пуста Кула нас. Илинден, фирмите Де-Та Дејан, Сара Колант, Вили и Ведема (о. Илинден);

– Од 09,30ч до 13,00ч. Дел од ул. Милан Марковиќ и објектите околу бројот 21Б (о. Карпош)

– Од 12,00ч до 15,00ч дел од ул. Алжирска бр. 2А, 2Б и 4, ул. Багдатск бр. 2, 4, 6 и 8 и ул. Дрезденска бр. 14 и бр.12 (о. Карпош) – 08,00ч до 12,00ч дел од ул. Мариовска 1 (о. Аеродром).

На почеток