Скопје

Без вода улица во Центар

Поради реконструкција на водоводна мрежа на ул.Мирче Ацев бб испред Холидеј Ин во населба Центар, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.Мирче Ацев, потегот од Т.Ц до ул.Кочо Рацин и ул.Мирче Мацан, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до санирање на дефектот.(општина Центар).

На почеток