Скопје

Без струја дел од четири општини во Скопје

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (среда) без електрична енергија ќе останат:

– Во периодот од 09.00 до 14.00 часот, ул. Елисие Поповски Марко бр. 2, 4, 6 и бр, 29, 31, 33 и 35 (општина Центар );

– Во периодот од 10.00 до 14.30 часот, дел од ул. Ринхини, ул. Езерци, ул. Петар Чаулев и други околни улици (општина Карпош);

-Во периодот од 10.00 до 11.00 часот, Дел од ул. Дрезденска од бр. 12 до бр. 30 (општина Карпош);

-Во периодот од 09.00 до 13.00 часот, Дел од улица Малешевска, Драчево (општина Кисела Вода);

-Во периодот од 09.30 до 15.00 часот, Дел од улица 1 и улица 2, Горно Коњаре (општина Петровец);

На почеток