Скопје

Без вода улица во Скопје

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска (среда) поради дефект на шибер ф 100 мм на ул. Фрањо Клуз бр.14, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Фрањо Клуз зграда бр.2 и зграда бр.14. Водоснабдувањето ќе биде од 09:00 часот до завршување на работите.

На почеток