Скопје

Без вода дел од Центар

Од ЈП „Водовод и канализација“ известуваат дека денеска, поради промена на ППХ (противпожарен хидрант) ф 80 мм на улицата Митрополит Теодосиј Гологанов бб, прекинато водоснабдување ќе имаат од 9 часот до завршување корисниците на дел од Митрополит Теодосиј Гологанов и дел од булеварот Свети Климент Охридски.

На почеток