Актуелно

Младата Ведрана освои златен медал на силниот Астерикс Куп во Ниш

Дарко Костовски преку статус на Фејсбук пишува дека младата Ведрана освоила златен медал на Астерикс купот во Ниш.

„Злато за Ведрана од силниот Астерикс куп во Ниш

Турнир со 1500 натпреварувачи од цел свет

Четири победи со доминација, две со ТКО. Елиминирани три противнички од Бугарија и една од Србија.

Олимписките соништа нема да запрат

#taekwondoklubbutel

За Македонија“, стои во неговиот пост на Фејсбук.

На почеток