Скопје

Без струја дел од четири општини во Скопје

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска (вторник), без електрична енергија ќе останат:

– од 07:30 до 15:30 часот, корисниците од дел бул.Александар Македонски во околината на АГРОСЕРВИС (Општина Гази Баба)

– од 08:00 до 11:00 часот, корисниците од објектите во околината на Ф-ка Карпош (Општина Ѓорче Петров)

– од 08:30 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Февруарски Поход (Општина Аеродром)

-од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од с. Добри Дол (Општина Сопиште).

На почеток