Скопје

Без стуја дел од Карпош, Чучер Сандево и Шуто Оризари

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (петок) без електрична енергија ќе останат:

-Во периодот од 11.30 до 14.30 часот, корисниците од ул. Јуриј Гагарин бр. 32, 34, 36, како и потрошувачите од ул. Козле 2 (Карпош)

– Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од с.Мирковци (Чучер Сандево)

-Во периодот од 09.00 до 13.00 часот дел од ул. Индира Ганди, Бутелски венец, Че Гевара и околните улици (Шуто Оризари).

На почеток