Скопје

Метеж на овие булевари во главниот град

ЦУКС известува дека во овие утрински часови сообраќајот се одвива непречено и без застој.Поголем број возила се забележуваат долж:
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-бул. Крсте Мисирков кон мост Мајка Тереза,
-бул. Киро Глигоров во двете насоки,
-бул. Гоце Делчев во насока на движење од ул. Беласица кон бул. Крсте Мисирков,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,
-ул.11 Октомври кон Центар.

На почеток