Македонија

Маж кој беше пријавен за исчезнат најден на врвот на Китка

Маж кој беше пријавен за исчезнат најден на врвот на Китка

Полицијата го пронајде 36-годишниот маж од селото Цветово кој пред два дена беше пријавен за исчезнат од страна на неговиот брат.

Од полицијата информираа дека вчера го пронашлаше мажот на врвот на планината Китка.

 

 

Макфакс

На почеток