Македонија

Без струја, денеска, улицата Козле во општина Карпош

Без струја, денеска, улицата Козле во општина Карпош

Според добиеното известување од „ЕВН Македонија“ АД, Регионалниот центар за управување со кризи Скопје известува дека, денеска, без електрична енергија, ќе останат жителите на дел од улицата Козле.

„Во периодот од 9 до 14.30 часот дел од улицата Козле и во периодот од 9 до 12.30 часот улицата Козле со броевите 19, 21 и 23 во општина Карпош“, се наведува во известувањето.

Макфакс

На почеток