Македонија

Без вода, денеска, село Моране

Без вода, денеска, село Моране

Од ЈП „Водовод и канализација“ известуваат дека денеска дека ќе се реконструира вшмукувачкиот дел во ПС Моране.

Поради тоа, прекин на водоснабдувањето од 9.30 до 15.30 часот ќе имаат населените места, викенд-населбата Моране и село Моране во општина Студеничани.

Макфакс

На почеток