Свет

(Видео) Голема експлозија и во Русија

(Видео) Голема експлозија и во Русија

Рано утрово голема експлозија се случи и во Руисја.

Експлозијата се случи во градот Саратов, на 1.000 километри од украинската граница.

Станува збор за градот во кој се наоѓа воздухопловната база Енгелс.

makfax.com.mk

На почеток