Скопје

Без вода дел од општина Карпош

Без вода дел од општина Карпош

Од ЈП „Водовод и канализација“ известуваат дека денеска, поради промена на затвроачи од ф 125 мм и од 100 мм на улицата Осло бр. 15 а, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улицата Осло, улицата Будимпештанска, улицата Душко Бојковски, улицата Бањалучка, улицата Љубица Георгиева, улицата Урош Џудович и дел од улицата Женевска од 9 до завршување на интервенцијата (општина Карпош).

Макфакс

На почеток