Македонија

Три лица искасани од кучиња скитници: две во Битола едно во Скопје

Три лица искасани од кучиња скитници: две во Битола едно во Скопје

На 18.09.2023 во 17.45 часот во Полициската станица Карпош, М.К.(59) од Скопје пријавил дека кај Момин Поток бил каснат од куче скитник.

Истиот ден и во СВР Битола, Б.Б.(39) од с.Лопатица, битолско, пријавил дека во с.Лопатица бил каснат од куче скитник.

65-годишен маж пријавил дека бил каснат од куче скитник во битолско.

Имено Г.Р.(65) од с.Новаци пријавил во полиција дека во с.Новаци бил каснат од куче скитник.

Макфакс

На почеток