Скопје

Без струја денеска дел од Карпош и Кисела Вода

Без струја денеска дел од Карпош и Кисела Вода

„ЕВН Македонија“ известува дека денеска, без електрична енергија, ќе останат делови од општина Карпош и Кисела Вода.

– во периодот од 8 до 16 часот корисниците од дел од улица Франце Прешерн и улицата Драгутин Аврамовски-Гуте, општина Карпош;
– во периодот од 8.30 до 12 часот корисниците дел од корисниците на улицата Влае кај поранешна „Неуромедика“, општина Карпош;
– во периодот од 9 до 16 часот корисниците на булеварот Србија, општина Кисела Вода;
– во периодот од 9 до 16 часот корисниците на улицата Миле Поп Јорданов од бр. 31 до бр. 53 и од бр. 50 до бр. 70 во општина Карпош;
– во периодот од 11 до 14 часот корисниците на дел од улицата Каирска, Педагошкиот факултет и објектите околу Педагошкиот факултет, општина Карпош.

На почеток