Скопје

Без вода дел од општина Гази Баба

Без вода дел од општина Гази Баба

Од ЈП „Водовод и канализација“ известуваат дека, денеска, прекинато водоснабдување, ќе имаат корисниците од населбите Маџари и Хиподром.

„Поради дефект на затворач ф-100 мм на улицата Жан Жорес 129, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населбите Маџари и Хиподром во општина Гази Баба. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот до завршување со санација на дефектот“, соопшти ЈП „Водовод и канализација“.

Макфакс

На почеток