Република

(ФОТО) СКАНДАЛ: На работното место доктори за медицина примени лица кои воопшто ги немало на ранг листата

На Фејсбук страницата Асоцијација на специјализнати и млади лекари се појави фотографија на која на работното место доктори за медицина во О.Е. Интерно одделение се примени лица кои воопшто ги немало на ранг листата.

„Властите, ЛКМ и ЗЛС молчат, ние не!
Каков е овој скандал и неправда!
Првата слика е ранг листата а втората примени кандидати, срамота!
Бараме одговорност за овој фашизам“, стои во објавата на Фејсбук.

Најчитани

To Top
Close