Магазин

Големо свечено отворање на новиот простор на студио Пантеа и Пантеа Тренинг Центар

Големо свечено отворање на новиот простор на студио Пантеа и Пантеа Тренинг Центар

Денес, 11 ноември, со почеток во 11 часот, во Кисела Вода над GetCafe, Ве покануваме на големото свечено отворање на новиот простор каде ќе бидат сместени студио Пантеа и Пантеа Тренинг Центар.

Студио Пантеа, име синоним за извонредност за нега на кожата, ги проширува своите хоризонти во нов простор. Клиентите можат да ја очекуваат истата висококвалитетна услуга на која ѝ веруваат, но сега во попространа и модерна средина. Студиото ќе продолжи да нуди низа третмани за нега на кожа и тело, обезбедувајќи им на клиентите да се чувствуваат подмладени и сигурни во својата кожа.

Ова отворање не го означува само проширувањето на Студио Пантеа, туку и раѓањето на новата ера за Пантеа Тренинг Центар. Идните козметичари, мадеротерапевти и професионалци во различни дисциплини за убавина, масажи на лице и тело сега ќе имаат пристап до најсовремени елементи за нивната обука.

Наставната програма вклучува сеопфатни курсеви за депилација, мезотерапија и разновидни масажи на лице и тело, меѓу другите специјализирани вештини. Овој пристап кон образованието има за цел да произведе добро обликувани и едуцирани професионалци подготвени да се истакнат во динамичната индустрија за убавина.

Вратите ги отвораме денес во 11 часот, дојдете и придружете ни се на прославата, да наздравиме.

Без разлика дали сте лојален клиент на Студио Пантеа, соработник или иден професионалец кој сака да тргне на трансформативно патување, овој нов простор над GetCafe е поставен да стане фокусна точка за убавина, здравје и професионален развој.

ПР

На почеток