Македонија

Пронајдено 16-годишното девојче од Скопје кое исчезна од домoт

Пронајдено 16-годишното девојче од Скопје кое исчезна од домoт

Полициски службеници го пронајдоа 16-годишното девојче кое беше пријавено за исчезнато.

Малолетничката била најдена на подрачјето на Центар и ќе биде предадена на родителите, велат од полицијата.

Претходно вчера, мајката во полициската станица во Аеродром го пријавила исчезнувањето на нејзината ќерка, а МВР работеше на нејзино пронаоѓање.

Засега не е познато каде заминало девојчето по кое се трагаше речиси 24 часа.

На почеток