Услов за да влеземе во Влада ќе биде вие да скапете во затвор – Апасиев му се обрати на Џафери

Пратеникот Димитар Апасиев побара да се тргне точката за измена на собранискиот Деловник од дневниот ред на пленарната седница, додека на претседателот Талат Џафери му порача дека нема да му прости и дека услов за да Левица влезе во Влада ќе биде тој да скапе во затвор. „Отворете си ги очите што гласате и во … Продолжи со читање Услов за да влеземе во Влада ќе биде вие да скапете во затвор – Апасиев му се обрати на Џафери