Скопје

Без вода корисниците од Момин Поток

Денес поради изведување водоводен приклучок ф-400мм на ул.Октомвриска Револуција бб, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Момин Поток, Скупи 3а, 5а и резиденцијата на МПЦ од 09:00 ч. до завршување.

Најчитани

To Top
Close