Свет

Во еда од најлибералните земји ќе се отвори Европски Алкатраз

Островот Линдхолм во Данска, која е една од најлибералните земји во ЕУ, наскоро ќе стане вистински Алкатраз.

На него ќе бидат сместени мигантите кои имаат криминално минато, а поради воената состојба или други околности не можат да бидат депортирани во нивната земја.

Најчитани

To Top
Close