Република

(ФОТО) Студентска култура?

На социјалните мрежи се појави фотографија од десетици кеси со губре под прозорите на женската зграда на студентскиот дом „Пелагонија“.

По објавувањето на фотографијата на Фејсбук , истата наиде на бројни коментари од граѓаните кои ја критикуваат (не)културата на студентите.

Студентски дом Пелагонија ова го прават академски граѓани 😡

Posted by Bobi Ilievski on Sunday, February 10, 2019

Најчитани

To Top
Close