Магазин

Крлеуша без шминка, би ја препознаете ли доколку ја сретнете по улица?

Не запираат написите по медиумите за аферата на Јелена Карлеуша и фудбалерот Огњен Врањеш. Фудбалерот не запир да објавува фотографии со цел да ја омаловажи Јелена.Првите обиди му беа со експлицитните фотографии и преписки по социјалните мрежи во кои објави крајно интимни разговори.

Сето тоа ј разгневи Крлеуша, па најави и судски спор.

Најново Врањеш објви фотографија која наводно му ја пратила Јалена, на која таае крајно не препознатлива. Брем во каво светло не сме ја виделе Крлеуша, што мислите?

Најчитани

To Top
Close