сре. Апр 8th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

(ФОТО и ВИДЕО) Се врши увид на местото на несреќата

Морничава слика на местото на несреќата. Во моментов се врши увид на превртениот автобус на „Дурмо турс“.

На дневна светлина се гледа вистинската слика за тоа што им се случило на патниците во автобусот. Таму се и багерите, со кои вчера спасувачите го превртеа автобусот за да можат да ги извадат настарадните патници.

КАКО ДА СЕ ЗАШТИТИТЕ ОД КОРОНАВИРУСОТ:

Се проверува се она што останало од автобусот, што може да даде било каков одговор, за тоа што ја предизвика оваа трагедија.

Парчосаниот автобус и расфрланите куфери сведочат за вчерашната несреќа

Парчосаниот автобус и расфрланите куфери сведочат за вчерашната несреќаПовеќе на следниот линк: https://skopje1.mk/archives/26915

Geplaatst door skopje1.mk op Donderdag 14 februari 2019

Парчосаниот автобус и расфрланите куфери сведочат за вчерашната несреќа

Парчосаниот автобус и расфрланите куфери сведочат за вчерашната несреќаПовеќе на следниот линк: https://skopje1.mk/archives/26915

Geplaatst door skopje1.mk op Donderdag 14 februari 2019