Не го препознавам Вевчани, жалам за трагедијата, сочувство до фамилијата Муковски, рече министерката Стојчевска

Улиците на Вевчани се празни, а министерката за култура Бисера Костадиновска Стојчевска посочува дека општината не ја препознава во вакво светло. Изрази сочувство до семејството на експратеникот Крсто Муковски, чиј син Милан, загина во сообраќајна несреќа. „Не го препознавам Вевчани вакво. Навистина ми е жал за трагичниот настан. Би сакала да изразам сочувство до фамилијата. … Продолжи со читање Не го препознавам Вевчани, жалам за трагедијата, сочувство до фамилијата Муковски, рече министерката Стојчевска